dilluns, 13 de desembre del 2010

Presentació diari ARA

El passat divendres dia 12 de novembre 96 graus,  l’Associació Sobiranista de Montblanc, va convidar el president del nou diari ARA per tal de presentar-lo en societat a la nostra vila.
El senyor Oriol Soler va explicar aquesta nova iniciativa periodística que neix d’una triple cruïlla; la crisi econòmica, la crisi existencial de Catalunya amb les seves relacions amb Espanya, i la crisi de la premsa en paper a causa de l’arribada d’Internet, dels diaris gratuïts entre altres.

Un moment de canvi i de transició que esta vivint Catalunya i el mon en general. Una situació que segons els impulsors del projecte propicien l’aparició de nous mitjans, nous formats que expliquin aquesta nova realitat, tal com va passar durant la transició dels anys 70 amb l’aparició de l’Avui i del País.
El diari ARA està impulsat per un grup de professionals reconeguts com són el Carles Capdevila, el seu director, Toni Soler, Xavier Bosch, Albert Om, Antoni Bassas entre altres. A més altres institucions i empreses de reconegut bagatge com són el grup Focus, Cultura 03, la Fundació Lluís Carulla...

Un diari que neix amb la voluntat de ser multiplataforma; paper, web, sms, ipad... i amb la intenció que cada lector personalitzi els continguts que vol accedir i aquells els quals està interessat. El seu objectiu principal és aportar valor afegit al lector que busca un anàlisi més profund de les notícies i llegir una bona secció d’opinió personal oberta a totes les sensibilitats i sense límits pel que fa als continguts.
 Un altre aspecte destacat que ens va transmetre l’Oriol va ser que el nou diari vol aportar rigor, transparència,  optimisme i il•lusió en la construcció d’aquest nou país que vindrà.
El diari apareixerà el dia 28 de novembre, el dia de les eleccions catalanes. Per més informació del diari: http://ara.cat