divendres, 18 d’octubre del 2013

Una primera ullada a 2013 Crossroads Guitar Festival d'Eric Clapton.


El CD, DVD i Blu Ray estarà disponible 19 de novembre.





Aquest mes de novembre, Rhino presentarà el més destacat de 2013 Crossroads Guitar Festival d'Eric Clapton en DVD, Blu-ray, i per primera vegada en la història, posa de relleu l’àudio en CD. 
 
Els dies 12 i 13 d'abril a la ciutat de Nova York, Clapton va reunir una vegada més una llista inigualable dels guitarristes més famosos del món per quarta vegada, del llegendari Festival de la Guitarra. 

Mentre que les tres edicions anteriors van ser organitzades en els extensos estadis a l'aire lliure, Clapton va tenir per primera vegada aquest any el Festival, al Madison Square Garden.

Se celebra cada tres anys des de 2004, el Crossroads Guitar Festival s'ha convertit ràpidament en el cas de la guitarra del concert final, on els millors del món actuen junts per recaptar fons per al Centre Crossroads a Antigua. 

Clapton va fundar aquest centre de tractament i educació el 1998 per ajudar les persones que pateixen de la dependència química.

El festival d'enguany va comptar amb dues nits diferents de la música amb l'actuació de Clapton, la Allman Brothers Band, Blake Mills, Buddy Guy, Derek Trucks, Doyle Bramhall II, Gary Clark Jr, Jeff Beck, John Mayer, Keith Richards, Keith Urban, Els Llops, Robert Cray, Sonny Landreth, Steve Cropper, Vince Gill, Warren Haynes i molt més.

ERIC CLAPTON CROSSROADS GUITAR FESTIVAL 2013 serà llançat el: 
15 de novembre: Alemanya, Austràlia, Nova Zelanda, Suïssa, Irlanda, Bèlgica, Finlàndia, Països Baixos

18 de novembre: Regne Unit, República Txeca, Àustria, Sud-àfrica, Hong Kong, Polònia, França , Dinamarca, Noruega 

19 de novembre: EUA, Canadà, Argentina, Brasil, Mèxic, Xile, Itàlia, Espanya 

20 de novembre: Japó, Suècia