dijous, 3 de desembre del 2015

L’espai Planet Dance compleix 16 anys en antena amb l’emissió del programa 650.

El programa pot escoltar-se a la jove emissora on-line Xarxa VeuTV els dimecres de 21h a 23h


Planet Dance és un dels programes locals setmanals més veterans de Catalunya

Salutació nadalenca de l'any passat 2014



Dimecres 2 de desembre al vespre hi va haver festa grossa a les instal·lacions de Xarxa VeuTV (l’emissora on-line de l’Assoc. La Veu Jove) al cor de la capital de la Conca. I no era per menys; el programa radiofònic Planet Dance emetia en directe el seu programa número 650.

Que un programa de ràdio arribi als 650 programes ja és de per sí una fita realment noticiable, però que ho faci un programa setmanal ja és cosa poc vista. I el que és més: Planet Dance és un dels programes locals setmanals més veterans de Catalunya.

El primer programa es va emetre a través de Ràdio Montblanc el setembre de 1997 i es va mantenir en antena ininterrompudament –estius inclosos– fins el juny de 2005. Gairebé 8 anys consecutius on un jove DJ Na2 va evolucionar des dels “patxanguerus” cap a la “màquina” de finals dels 90, que estava en els seus millors anys; allò que acabaríem coneixent tots com a “remembers”.

El programa va retornar el 2008 i va continuar fins el 2013, quan va deixar la ràdio de l’Ajuntament de la Vila Ducal per fer el salt a la nova emissora on-line Xarxa VeuTV, gestionada per l’Assoc. La Veu Jove de la Conca.

El programa està dirigit des del primer dia per DJ Na2 i, amb la col·laboració de Jimmy 3.2 i Sergi BPT, es fa un repàs setmanal a l’actualitat de les festes locals i comarcals, amb molt d’humor mentre escoltem el que DJ Na2 descriu com “els grans himnes de la música dance i remember” com L’Amour Toujours de Gigi d’Agostino, com Smile, com Two Times, com Fly on the wings of Love o com el mític Flying Free de Pont Aeri.

Una imatge d'una emissió


Dimecres a la nit, l’equip del programa va explicar anècdotes i va recordar algunes fites com per exemple les festes organitzades per Planet Dance a sales i festes com la Sala Què de Què, Pub Cesar’s, Pub EPD, Enjoy Salou, Dance Festival Montblanc, Festa Bastonera, Disco-Festa, Festa Major Montblanc, Festes St. Maties Montblanc, Festa XVTV, Festa JD, … També hi va haver un espai per recordar a antics col·laboradors del programa, com són Fernandâo i RobaDJ.

D’entre les persones entrevistades, l’equip destacava els grans discjòqueis que han passat per Planet Dance com són David Oleart, Ernest Codina, DJ Piyuli, Xavi Metralla, DJ Abel Almena, Miquel Àngel Crisol o Marsal Ventura.

Actualment es pot escoltar el programa Planet Dance a Xarxa VeuTV en directe a través del teu Smartphone, Tauleta o PC els dimecres de 21:00 a 23:00h per www.laveujovetv.cat o per TuneIn. També a qualsevol hora del dia a través de wwwmixcloud.com/planetdance.

Per cert, l’espai va acabar, com no podia ser d’altra manera, amb un crit: “Benvinguts a la Macrotècnia del Dance!”

Logo del programa