dimecres, 24 de desembre del 2014

Xarxa VeuTV celebra el seu primer any.

El passat divendres 12 de desembre, membres de l’associació “La Veu Jove de la Conca” van celebrar un magnífic sopar al Restaurant Cal Jordi de Montblanc per tal de commemorar el primer aniversari de Xarxa VeuTV. 

La vetllada va transcorre amb molta animació, bon ambient i companyerisme.


El president de l’associació “La Veu Jove de la Conca”, Ramon Mª Huguet, va detallar als col·laboradors els nous projectes previstos per a l’any 2015 i que “han de permetre fer un salt de qualitat de Xarxa VeuTV però sense deixar de banda els espais culturals” de art, cultura i oci, i les col·laboracions (com per exemple amb l’Institut Martí l’Humà o amb els grups de teatre amateur) que poden trobar-se al web de l’entitat www.laveujovetv.cat o al seu canal de youtube.

Creada, dirigida i gestionada per l’associació “La Veu Jove de la Conca” després de deixar la gestió de la ràdio local montblanquina, Xarxa VeuTV és la primera exclusivament on-line de la contrada.

Els col·laboradors de Xarxa VeuTV coincidien a mostrar-se entusiasmats en aquest primer any doncs el 8 de gener de 2014 es va poder escoltar el primer programa a través d’internet i des de llavors, els espais han anat augmentant.

En aquesta línia, Xarxa VeuTV combina programes amb anys d’experiència i altres d’estrenats durant aquest any. Així es poden trobar programes com el “Metal Transfer”, el sempre màgic “Nits de Rock’n’Roll”, els programes temàtics musicals “Com peta” i “Planet Dance”, també “El tren de mitjanit”, “Descàrrega de consciència”, “La Casa de palla”, “Jordi BL” o l’històric radiofonista montblanquí Joan Bulló amb el seu “Contrapunt” sardanístic o “Música i Fantasia”.


Però en aquesta etapa també s’ha incorporat nous espais com per exemple el “Territori” de Xavier Pelegrí amb música dels 80s i 90s, “Dum Tak i a ballar” d’Ilina al Helua i Adrià Blasco que ens parlen sobre dansa oriental, o el sorprenent “Baixa freqüència” de J.M. Soler “Stahlfabrik” des d’Almeria amb música electrònica, entre altres.