dissabte, 8 d’octubre del 2016

Somewhere over the Rainbow, en català per filferro, duet format per Gerard Serratroy i David Repullés.

Amics i amigues, volem allargar-vos una mica més l'estiu i per fer-ho hem decidit anar "més lluny de l'arc de Sant Martí".





L'any 1939 Harold Arlen va escriure Somewhere Over the Rainbow perquè Judy Garland la cantés a la pel•lícula el mag d'Oz, convertint-la en un autèntic hit del moment i amb el temps en una de les cançons més conegudes del segle XX. Però no va ser fins als anys noranta que Izrael Kamakawiwo'ole "IZ" el geni de l'illa d'Oahu li va donar una dimensió encara més gran amb la seva versió de reggae polinesi. Nosaltres hem volgut fer un "mix" de les dues aportant així el nostre propi arranjament.






Gràcies a tota la gent de la caseta del pantà de Solsona, a la gent de " des del aire " que es van enrotllar de manera improvisada a gravar-nos amb el dron, al Marc Cucurella o millor dit al "Mag" Cucurella per la màgia que ha sabut donar-li al vídeo, i com sempre gràcies a vosaltres Filfes. Esperem que ho gaudiu ja que de vegades anar més lluny de l'arc de Sant Martí pot està simplement a un somriure de distància, tant a prop com una mirada que es perd, expressament, per retrobar-se de nou per primer cop.






Una altra versió per Eric Clapton