dimarts, 21 de febrer del 2012

Ràdio Montblanc present al podcast de Mossegalapoma.

    Mossegalapoma ja és un dels podcasts tecnològics més importants de les terres catalanes, i en aquesta nova etapa ha aconseguit traspassar la seva difusió de la xarxa a les ones de la frecuència modulada, gràcies a la bona col.laboració que ha obtingut amb diferents emissores locals que s’han ofert a emetre el seu espai dins les corresponents graelles de programació.

Ràdio Montblanc és una de les emissores que ha apostat per incorporar Mossegalapoma a la seva programació, aportant així un contingut actual, modern, tecnològic i cultural, amb la idea de diversificar continguts a la graella i atraure nous oients.

És per això que l’equip de Mossegalapoma ha volgut dedicar una sèrie de programes dedicats al món de la ràdio, convidant a diferents responsables de les emissores locals per tal de copsar i aportar les diferents experiències que s’hi originen. L’equip directiu de Ràdio Montblanc participarà en la propera edició del podcast que s’enregistrarà aquest dijous dia 23 de febrer, on el tema principal serà “la ràdio low-cost”, o com afecta la gestió econòmica d’una emissora local que amb pocs recursos ha d’aconseguir generar una graella i una programació amb qualitat, o apostar per alternatives de difusió com ara les emissions per internet.

Coincidint amb la visita de Ràdio Montblanc, l’equip Mossegalapoma ha iniciat un sorteig entre els seguidors d’un lot de vins Do Conca de Barberà cedits per la mateixa emissora, i que podeu seguir via Twitter a la següent adreça: http://mossegalapoma.cat/sorteig/

Podeu escoltar Mossegalapoma tot els dissabtes de 10 a 11 del matí a la sintonia de Ràdio Montblanc.